Tuesday, February 2, 2010

A letter for me :D

Hah! ni yang paling tak tahan! terharusssiot.. haaa thx aina,thx sima,thx everyone yang ade kaitan dengan surat ni,
ni haa nak reply balik,harap2 Aina andd simaa bace la . raserase macam tak,tapi nak buat mcm mne lg (malas nk post surat la) facebook ke ape jadah ke korang tak minat la pulak. surat perlu dibalas style surat la nmpaknye hehe :D





Dear you, :P

Aina! hahahaha :P kangen sama kamo jugaa ;) ikhlas sangatttttt :) how can I forget ur face huh? comel lote mek kelate hehe thx sangat ingat kat alyaa ni ha,may god bless u :PP umm thx la dulu kat dorm selalu bagi food kat alyaa , tak boleh lupe ituuu heheeee

Pasal sekola dapat SBT tu, tak dinafikan lagi mmg alyaa lah pembawa tuahnyaaa!hahaha :PP tengokla dulu alyaa kat semesta, musy siap dapat house of the year lagi :P tp congrats jgk kat semesta,yela alyaa klua je terus dapat kluster ,tuah alyaa jgk tu :P

oh alyaa dah ade pengganti eh. sedihnye lahaii, kirim salam jelah kat die :P baik yee,wowww :P mmg takkan same la dgn alyaaaaa yang kunon mafiaaaaaaaaa ni hahahha

hmm skrg ni alyaa dengan. yeah masih sama tiada yg lainnnya *_* ahaa kak ika! sangat ingat..kuat daya ingatan kan,macam taktau pulak :P yeke die selalu ckp begitu? agak2nye mesti smpai mengigau kan? hehehehehe, kirim slm kat die eh :D (nak kirim hadiah belum birthday lagi kan? )

sorry sangat tak dpt contact selalu, tade medium kan. internet wujod pun still mcm susah, korang pulak tak bwk phone pegi asrama. but thx sgt call hari tuuu :D appreciate it so much !!! nak call sane mmg tak dpt la kan, yela, bukan ke sane public phone tak prnah la kosong kan?haha :D

AHA sempat bagi nasihat eh, amboiii :P anyway thanks aaaaa lot :) and thanksss lagi for the wishes ! :D haaa salam sayang balik!! :DD jutaaaaaan terima kasih lagi sbb sudi tulis surat kat alyaa, kreatif tak hengatttt, tapi lyrics as border is ma idea!!!! copyright reserved! (bajet tp benar hehe ) but ainaaa…so sweeet….. :D (ma idea brkembang dgn pesat nmpaknye) :PP

****SIMA! memang kuat sangat mencapub .tau la cun melecun hehe,knpe la korang suke tnye aku ingat lagi ke tak kat korang, sure la ingat! aku belum nyanyok lagi ah :P
thxxxxxxxxxxxxxxx sima :)) miss u too :)

....terimakasih sangat for everything,tak sangke ade orang ingat kat aku dari jauh sana, bahassa saintifiknye ulu raub :P seriously terharu and soo thankful ..
hmmmm..rase ayat aku kat atas atas ni gedik geleman kan. hahah pedulik hape aku ^O^ ni la post aku yg paling bersemangat sekali hahaha ^,^

2 comments:

tiyya said...

ye, aku boleh rase semangat kauuu
huhu :)

leeya said...

nnt suruh aaa aina n sima bace tau.aku da semang type ni dorg taktau pape plk.haha